Ondernemer in beeld: MooreGreen

Gepubliceerd op 27 maart 2018 21:57

Eén keer per maand brengen we een ondernemer in beeld om meer te weten te komen over de persoon achter de webshop. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Mooregreen. Ook graag met jouw onderneming in beeld op Wasbare Luierwereld? Mail naar info@sterkvoorwasbaar.nl o.v.v. Ondernemer in beeld

Ik ben Rianne Moore, getrouwd met een Brit (vandaar de achternaam). Wij hebben twee kids (bijna 7 en 8 jaar oud). Energiek, beetje alternatief en avontuurlijk. Ik heb ook een kleur- en stijl consultancy. Ik werk daar volgens het gerenomeerde concept van Colour Me Beautiful, maar gebruik alleen biologische make up die ook nog vegan of vegan-friendly is. Een deel van deze producten komt binnenkort ook bij www.mooregreen.nl te koop.

 

Hoe en wanneer ben je zelf in aanraking gekomen met wasbare luiers?
Toen ik in the UK woonde, kwam ik een tijdschrift tegen in de 'groene hoek'. Uit nieuwgierigheid heb ik die toen meegenomen en gelezen. En.... daar stonden ze in... de wasbare luiers. Dat is blijven hangen tot ik zwanger was van onze eerste.

Hoe kwam je op het idee om een webshop te beginnen?

In verband met complicaties in de laatste zwangerschap kon ik mijn toenmalige werk ik de jeugdzorg niet meer doen. Vandaar dat ik op zoek ging naar iets anders. Dat is de wasbare luierwereld geworden! Ik gebruikte toen zelf al de wasbare luiers voor mijn beide kids.

Waar haal jij de meeste voldoening uit in je werk?

Het op maat maken van pakketten naar de persoonlijke wens van klanten. Ik weet dan dat je krijgt wat bij jou/jullie persoonlijk past en niet 'gewoon' een standaarpakket.

 

Wat vind je de grootste uitdaging in je werk?

Blijven bij de principes van MooreGreen: Zo ecologish en natuurlijk mogelijk.


Hoe ziet de luierwereld er volgens jou over 10 jaar uit?

In ieder geval veel meer bekendheid in Nederland! We lopen wel een beetje achter bij anderen hier! En.. dat is volgens mij helemaal niet nodig. Nederland verduurzaamd steeds meer, dus ik zie de wasbare luier over 10 jaar al veel meer aanwezig zijn.


Wat is nu echt kenmerkend/karakteristiek voor jouw bedrijf?

Persoonlijke, respectvolle houding naar klant en fabrikant. Zo ecologisch en fairtrade mogelijk! Is die optie er, dan kies ik altijd daarvoor. Zo weet je als klant van MooreGreen dat je zelf niet hoeft te zoeken en door te vragen, dat is al voor je gedaan.


Hoe ziet jouw normale werkdag eruit?

Heel wisselend! Eerst de kids naar school ;-), dan de bestellingen bekijken en verwerken. Daarna de mails naar jullie en eventueel bestellen bij de fabrikant. Afhankelijk van wat ik binnenkrijg nieuwe producte live zetten. En dan nog de admin... maar daar heb ik het liever niet over ;-), niet mijn favoriet. Oh ja, en de kids ophalen uit school natuurlijk!


Wat is jouw favoriete luier en waarom?

Ik ben helemaal tweedelig-fan! Gewoon omdat dit de meest lekdichte optie is, vooral ook voor de nacht. En dan... kan ik moeilijk kiezen. Ik zou instinctief voor de Thirsties Voorgevormde luier gaan, echter is die wat duurder. Wel zijn geld waard omdat deze zo lang meegaat. Daarnaast houd ik ook van de Totsbots Bamboozle Stretch vanwege de kwaliteit en het dunne klittenband met afgeronde hoeken. Echter komt de Little Lamb Bamboe luier er heel dicht achteraan voor mij. Fijne luier, goed voor het budget en goed opname.


Wat wil je ouders die willen starten met wasbare luiers nog meegeven?

Leuk dat je het wilt proberen! Koop er een aantal om eens te zien wat bij jullie past. Vraag goed rond (liefst face to face, op facebook kom je ook veel verkapte verkopers tegen). Kijk vooral ook naar het tweedelige systeem. Allereerste een investering, maar ik heb nog weinig klanten gehad die er spijt van hebben gehad.


Aan wie/welke webshop wil je het stokje graag doorgeven?

Aan Kidzstore.eu

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.