Algemene informatie

EcoBaby Ecologische Geboortewinkel is dé referentie sinds 2009 voor handgemaakte Belgische wasbare luiers. De luiers die wij verdelen zijn duurzaam, wasbaar en worden volledig met de  hand gemaakt. Een bijkomend pluspunt is dat wij alle maten aankunnen!

Ecologie en duurzaamheid zijn onze kernwoorden. Wij werken samen met lokale ateliers en staan garant voor producten van hoge kwaliteit met een persoonlijke service. Het is voor ons erg belangrijk dat onze producten lokaal gemaakt worden met een zo laag mogelijke ecologische voetafdruk. Geen lange transporten over de weg of het water.

Bij ons kan je terecht voor wasbare luiers, ecologische accessoires alsook ecologische was- en verzorgingsproducten. Ook voor mama bieden wij een uitgebreid assortiment aan van wasbare inlegkruisjes, maandverbanden, borstvoedingspads en menstruatiecups.

Ons assortiment in vogelvlucht: wasbare luiers voor kinderen en volwassenen, overbroekjes, inleggers, zwemluiers, babybroekjes, luiertassen, babydekentjes, billendoekjes, zindelijkheidstrainingsbroekjes (overdag en nacht), slaapzakjes, inlegkruisjes en maandverbanden, menstruatiecups, ecologisch was- en verzorgingsproducten en nog zoveel meer. Alvorens over te gaan tot een aankoop, kijk zeker even naar ons uitgebreid assortiment op www.ecobaby.be en naar onze voordeelpakketten.


Contact
Bronstraat 5
3320 Hoegaarden
Vlaams-Brabant
België
+32498653625
info@ecobaby.be
www.ecobaby.be

Type winkel: webshop + stenen winkels

Betaalopties: online overschrijving, Bancontact / Mister Cash online payment system, Bancontact-app,
Eco-cheques, Eco-pass, KBC-Pay Me

Bezorging via: DPD

Leveringstijd: Dagelijkse verzending

Verzendkosten:

  • BE - Gratis verzending bij aankopen vanaf €75 
    aankopen tussen €50 en €75 verzending €3,95
    aankopen tot €50 verzending €5,95

  • NL en LU - Gratis verzending bij aankopen vanaf €100
    anders kost je zending €5,95

Afhalen mogelijk: Ja gratis afhalen in onze winkels 

Merken in het assortiment