Algemene informatie

Nappy's.nl heeft de meest uitgebreide collectie wasbare luiers en aanverwante artikelen van de Benelux. Wij verkopen en verhuren de bekende merken zoals Petit Lulu, Little Lamb en TotsBots, maar we verkopen en verhuren ook een paar bijzonder mooie merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn zoals Buttons, Lighthouse Kids Company en Tickle Tots. Nappy's.nl onderscheidt zich daarnaast met uitgebreide informatie en advies, uitstekende service en scherpe prijzen.


Bestellingen die voor 15.30 uur besteld zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden en heb je dus al de volgende dag in huis. Bestellingen worden vanaf €50 gratis verzonden in zowel Nederland, België als Duitsland. De verzendkosten voor bestellingen van minder dan €50 zijn slechts €2,95.

Wil je de luiers eerst eens zien en voelen? Wij hebben een netwerk van meer dan 35 consulenten in Nederland en België die je vrijblijvend kunnen informeren over ons assortiment, dat met meer dan 25 verschillende merken het grootste is van de Benelux.


Wij reageren bovendien heel snel op mail, chat, WhatsApp en Facebook.

Met je aankoop bij Nappy’s.nl draag je altijd automatisch bij aan een goed doel. Wij zetten elke maand een deel van de omzet opzij en houden het gespaarde bedrag bij op de website en op Facebook. Aan het eind van het jaar kopen we van het gespaarde bedrag wasbare luiers en aanverwante artikelen voor mensen die luiers niet of nauwelijks kunnen betalen.


Contact
Zegelhorstweg 4
7942 RX Meppel
Drenthe
Nederland
0522 475 883
info@nappys.nl
https://www.nappys.nl

Type winkel: webshop

Betaalopties: iDEAL, PayPal, Creditcard, Mister Cash, Bankoverschrijving, AfterPay

Bezorging via: PostNL

Levertijd: 1 werkdag

Verzendkosten
Post NL: €2,95, vanaf €50 gratis

Afhalen mogelijk:: Ja

Merken in het assortiment: