Algemene informatie

Nappy's.nl heeft een uitgebreide collectie wasbare luiers en aanverwante artikelen. Wij verkopen en verhuren de in Nederland zeer bekende merken zoals TotsBots, Little Lamb en Petit Lulu, maar we verkopen en verhuren ook een paar bijzonder mooie merken die exclusief bij ons verkrijgbaar zijn zoals SoftBums, Windelzauberland en Buttons. Nappy's.nl onderscheidt zich daarnaast met uitgebreide informatie en advies, uitstekende service en de laagste prijzen in de markt.


Bestellingen die voor 15.30 uur besteld zijn, worden dezelfde werkdag nog verzonden. Verzendkosten zijn slechts €2,95 en boven €50,00 is verzending gratis. Wilt u de luiers eerst eens zien en voelen? U bent altijd van harte welkom voor een uitgebreide kennismaking met de wasbare luier. Wij reageren bovendien heel snel op mail, chat, WhatsApp en Facebook, ook ’s avonds en in het weekend!


Met uw aankoop bij Nappy’s.nl draagt u altijd automatisch bij aan een goed doel. Wij zetten elke maand een deel van de omzet opzij en houden het gespaarde bedrag bij op de website en op Facebook. Aan het eind van het jaar kopen we van het gespaarde bedrag wasbare luiers en aanverwante artikelen voor mensen die luiers niet of nauwelijks kunnen betalen.


Contact
Kruisstraat 5
6634 AG Batenburg
Gelderland
Nederland
06-14965757
info@nappys.nl
www.nappys.nl

Type winkel: webshop

Betaalopties: Ideal, Paypal, Creditcard, Mistercash, Overschrijving, AfterPay

Bezorging via: PostNL

Levertijd: 1 werkdag

Verzendkosten: 
Post NL: €2,95, vanaf €50 gratis.

Afhalen mogelijk: Ja

Merken in het assortiment