Advies over wasbare luiers

Op internet is enorm veel informatie te vinden over wasbare luiers. WasbareluierWereld biedt een helder en compleet overzicht van onafhankelijke informatie. De informatie is samengesteld door deskundigen (ervaringsdeskundigen, webshopeigenaren en luierconsulenten). 

Luierconsulenten / huurpakket
Om écht een goed beeld te krijgen van hoe wasbare luiers werken, raden we aan om de luiers eerst eens te zien en voelen. Woon je in de buurt van Utrecht, Nijmegen, Den Haag, Assen, Zwolle, Tilburg of Middelburg? Ga dan eens langs bij een fysieke winkel/showroom. Check ze hier!

Een andere optie is om een afspraak te maken bij een luierconsulent. Luierconsulenten geven uitleg over wasbare luiers en kunnen ze laten zien.                                                               

Let wel op: luierconsulenten zijn verbonden aan webshops en dus niet onafhankelijk. Zij laten alleen de luiers zien die zij verkopen en krijgen commissie. Het is dus goed om je algemeen te laten informeren door een luierconsulent, maar pin je niet vast op één bepaald merk. Voor onafhankelijk advies kan je o.a. terecht bij het Duurzame Gezin.

Bekijk de kaart hieronder voor een luierconsulent bij jou in de buurt.  Of kijk bij luiers huren om met een huurpakket verschillende merken en luiersystemen uit te proberen. 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.