Advies over wasbare luiers

WasbareluierWereld biedt een helder en compleet overzicht van onafhankelijke informatie. De informatie is samengesteld door deskundigen (ervaringsdeskundigen, webshopeigenaren en luierconsulenten). 

Luierconsulenten / huurpakket
Om een goed beeld te krijgen van hoe wasbare luiers werken, raden we aan om de luiers eerst eens te zien en voelen. Woon je in de buurt van Utrecht, Nijmegen, Den Haag, Assen, Zwolle, Tilburg of Middelburg? Ga dan eens langs bij een fysieke winkel/showroom. Check ze hier!

Een andere optie is om een afspraak te maken bij een luierconsulent. Luierconsulenten geven uitleg over wasbare luiers en kunnen ze laten zien.                                                               

Let wel op: Sommige webshops werken op basis van commissie en soms betaal je voor een consult. Consulenten die aan een webshop verbonden zijn kunnen meestal alleen adviseren over het assortiment van de desbetreffende webshop. Het is dus altijd goed om te kijken bij welke webshop je een consult wilt en om consulenten te vragen hoe ze betaald worden. 

Deze twee consulenten geven (tegen een vergoeding) onafhankelijk van merken of webshops advies over het gebruik van wasbare luiers:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.