Algemene informatie

 Wil je met alle gebruiksgemak een natuurlijke en ecologische verzorging aan je kindje geven? Bij de Luierhoek vind je een ruim gamma aan gebruiksvriendelijke wasbare luiers, natuurlijke verzorgingsproducten en ecologisch. Alles voor natuurlijk ouderschap.

Ontdek een uitgebreid gamma aan kwalitatieve en mooie herbruikbare luiers in verschillende materialen, zoals bamboe, hennep, katoen en microvezel. We bieden meerdere luiersystemen aan: all in one luiers, meegroeiluiers, pocketluiers, snap in ones en vouwluiers. Zo kan iedere jonge ouder de luier kiezen die hem of haar het beste ligt. Je vindt bij ons enkel A-merken zoals  bumGenius, Flip, Totsbots, Milovia en nog meer:

We specialiseren ons in verzorgingsproducten van Cheeky Wipes, Naïf en Weleda : 100% natuurlijke ingrediënten en vrij van chemische bewaarmiddelen.  Voor ons kan ecologie samengaan met mooie producten en comfort, in bad, in bed. 

We houden van gebruiksgemak en dat vind je terug in onze shop. De Luierhoek wordt gerund door enthousiaste jonge ouders. Onze ervaring in wasbaar luieren en natuurlijke verzorging delen we graag met u.
 

Daarom zijn we meer dan een webshop. Met onze informatieve website helpen we jonge ouders graag in hun keuze. Je bent welkom op onze infosessies in Gent en Antwerpen voor nog meer informatie.


Contact

Kunstenaarstraat 5

9040 Sint-Amandsberg

Oost-Vlaanderen

België

0032 484 61 14 18

www.luierhoek.be

info@luierhoek.be

Type winkel: webshop

Betaalopties: Bancontact, Ideal, Paypal, Sofort, Belfius Direct, Ecocheques, Cash

Bezorging via: Bpost

Leveringstijd: 2 a 3 werkdagen

Verzendkosten:

  • België €2,30 - €4,50

  • Nederland €6,90

  • gratis vanaf €100

Afhalen mogelijk: Ja

Merken in het assortiment:

Luierhoek logo WasbareluierWereld
Luierhoek