Algemene informatie

Bij Mooregreen kun je kosteloos terecht voor informatie en advies en voor het aanschaffen van wasbare luiers, maandverbanden en zoogcompressen. Wij beschikken over een ruim assortiment van diverse merken, van Blümchen, Hu-da en Little Lamb, tot Thirsties, Culla di Teby en Ella's House. Voor elk budget en voor elke baby is de perfecte luier te vinden. 

 

Naast producten voor je kindje, vind je er ook een ruim assortiment aan wasbare zoogcompressen of wasbare verbanden voor vrouwen. Diverse merken, maten en sluitingen zie je online. Wij beschikken ook over een uitgebreid assortiment verzorgingsproducten zonder schadelijke toevoegingen. 

 

De zero waste artikelen breidt zich ook steeds verder uit, van wasbare vuilniszak tot wasbaar boterhamzakje of juist een natuurspons om je lijf mee te reinigen. Je vindt het allemaal online bij Mooregreen.

 

Wil je graag een consult? Geen probleem! Dit kan live bij ons thuis, of op locatie indien de afstand dit toelaat. Een consult kan sowieso altijd per videobellen gepleegd worden, er wordt dan alle tijd genomen om alles goed en duidelijk uit te leggen. 

 

Verzenden doen wij elke dag (behalve zondag), voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden. 

 

Contact

de Hare 55
8375 GE Oldemarkt
06-13595652

info@mooregreen.nl

www.mooregreen.nl

 

Type winkel: Webshop

Betaalopties: Ideal, Paypal, Afterpay en contant

Bezorging via:
Myparcel (postNL) & DHL

Levertijd:
Voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden.

Verzendkosten Nederland:

Brievenbuspost (met track and trace): € 3.95.

Pakketpost met een productwaarde tot € 100: € 5.95

Pakketpost met een productwaarde boven de € 100: Gratis. 

Verzendkosten naar België:

Pakketpost tot € 150 euro: € 11.75

Pakket post vanaf € 150 euro: Gratis

Verzendkosten naar overige landen:

Verzending naar andere landen gaat altijd in overleg. De kosten verschillen per land, neem contact met ons op door een mail te sturen naar: info@mooregreen.nl

Afhalen mogelijk: Ja

Merken in het assortiment:

Mooregreen logo.jpg
MooreGreen