top of page

Algemene informatie

Speciaal voor de meest bijzondere kleine wezentjes op aarde, hebben wij de allerfijnste wasbare nappies ontworpen. Happy Naps zijn super gemakkelijk in gebruik en gemaakt van alleen de best werkende materialen. Daarnaast zijn ze een stuk voordeliger dan wegwerpluiers en gezonder voor het babyhuidje. Boven alles, goed voor de wereld, want met jouw aanschaf draag je ook op meerdere manieren een steentje bij aan onze mooie aarde.

 

Een baby gebruikt gemiddeld 2500 nappies per jaar. Voordat een baby zindelijk is liggen er zo een 6000 wegwerpluiers op de vuilnisbelt, die daar nog eens 500 jaar lang ‘voortleven’ en onze aarde vervuilen.

 

Jouw impact:

- Gebruik 20-30 Happy Naps in plaats van 5000-7000 wegwerpluiers

- Voorkom 260kg aan afval van wegwerpluiers per jaar

- Verminder je ecologische voetafdruk met 40%

- Draag bij aan de bewustwording van je omgeving en zorg ervoor dat ook de toekomstige generatie kan genieten van deze mooie wereld

 

Waarom voor Happy Naps kiezen?

Dankzij de drukknoopjes zijn Happy Naps gemakkelijk te verstellen en ontworpen om van baby tot peuter mee te gaan (3,5 - 16kg). De nappies zijn waterdicht en hebben een ultra zachte fleece vanbinnen, zodat billetjes gezond en droog blijven. De dubbele lekgootjes zorgen ervoor dat lekkages worden voorkomen. Ook hebben onze nappies een elastiek bij de beentjes en aan de achterkant, om jouw wondertje voldoende bewegingsruimte te geven.

 

Vrij van chemicaliën en parfums

Wasbare luiers zijn beter voor de billetjes! Ze zijn gemaakt van een absorberende stof, in plaats van chemische gels en parfums die vaak gevonden worden in wegwerpluiers. Dit zorgt voor minder irritatie en luieruitslag.

 

Eerder zindelijk

Kindjes die wasbare luiers dragen, zijn gemiddeld 6 maanden eerder zindelijk dan kinderen die wegwerpluiers dragen.

 

Geld besparen

Hoewel de uitgave eenmalig groter is, bespaar je een hoop geld door te kiezen voor wasbare luiers. Je kan wel €500 besparen door te kiezen voor Happy Naps. Zelfs nog veel meer wanneer je de wasbare luiers ook gebruikt voor een tweede kindje. Ook bij het gedeeltelijk gebruiken van wasbare luiers (en gedeeltelijk wegwerpluiers), bespaar je geld.

 

Vriendelijk voor de planeet

Wasbare luiers zijn beter voor onze planeet. 250 Miljoen wegwerpluiers worden elke dag over de hele wereld weggegooid (dat is 90 miljard per jaar!). Wegwerpluiers kunnen er tot 500 jaar over doen voordat zij verteren. Het gebruik van wasbare luiers kan je ecologische voetafdruk en je huishoudelijke afval dus flink doen krimpen.

 

Contact

Nieuwsgierig naar Happy Naps? Neem dan een kijkje op onze website, www.happynaps.eco of neem gerust even contact met ons op via hello@happynaps.eco we helpen je heel graag verder!


Contact

Klokgebouw 258

5617 AC Eindhoven

+31 (0) 40 200 1919

happynaps.eco/nl

hello@happynaps.eco

Type winkel: webshop

Betaalopties: Pay in 3, creditcard, klarna, Ideal

Bezorging via: DHL

Levertijd: voor 19:00 besteld, morgen in huis

Verzendkosten: gratis vanaf €100 , anders €3,95

Afhalen mogelijk: Nee

Merken in het assortiment:

Happy Naps
Happy Naps
bottom of page