Over WasbareluierWereld

WasbareluierWereld is een initiatief van non-profit organisatie Sterk voor Wasbaar en is ontstaan uit de behoefte naar een centrale plek waar alle informatie onder één dak te vinden is. 

Onafhankelijk en transparant

WasbareluierWereld biedt onafhankelijke informatie aan en is niet gelinkt aan één webshop of merk. 

 

Om kosten te dekken wordt aan webshops een vergoeding gevraagd. Deze vergoeding heeft geen invloed op de vermelding op de pagina met webshops. De lijst met webshops die wasbare luiers verkopen is volledig. Alle webshops krijgen de mogelijkheid hun activiteiten kosteloos in de agenda te zetten en worden uitgenodigd een gastblog te schrijven, mits het blog relevant en van toegevoegde waarde is voor gebruikers. 

Een (kleine) extra vergoeding wordt gevraagd voor een directe link naar de webshop, het vermelden van merken die de webshop in het assortiment heeft, een vermelding van de webshop bij de merken, een vermelding van huurpakketten, luierconsulenten en aanbiedingen. Deze lijst is dus niet per se volledig. 

 

Alle inkomsten worden gebruikt om de kosten van WasbareluierWereld te dekken en/of activiteiten van Sterk voor Wasbaar te realiseren (o.a. organiseren van een wasbareluiermarkt en marketingactiviteiten). Sterk voor Wasbaar heeft momenteel geen andere bron van inkomsten en draait volledig op vrijwillige basis.  Alle tijd en energie die in de activiteiten worden gestoken zijn onbetaald. Er wordt momenteel gezocht naar funding om de website verder uit te breiden en te professionaliseren zodat het voor gebruikers nóg laagdrempeliger wordt om wasbare luiers te gebruiken.