top of page

Algemene informatie

De zachtste wasbare luiers voor bewuste ouders koop je bij Pina-Luiers.nl

Pina-Luiers is een Nederlands merk wasbare luiers. Onze eerste collectie is tijdloos, schattig en altijd te matchen met je kindjes look van de dag. Onze luiers hebben vooral neutrale en vrolijke kleuren, perfect om te combineren. Onze hoogwaardige tweedelige luierset is een duurzame keuze voor de bewuste ouder. Beter voor je kindje, het milieu en je portemonnee. Van produceren tot aan de levering. Bij alle keuzes die we maken proberen wij verantwoorde keuzes te maken voor onze wereld, zonder kwaliteit te verliezen. Als je wassen meetelt hebben wasbare luiers minder impact op het milieu door minder afval en CO2 uitstoot.

 

Geboren in Europa

Verantwoorde productie vinden wij enorm belangrijk. We produceren uitsluitend in Europa om de CO2-uitstoot van transport tot een minimum te beperken, maar ook zodat we de productielocatie regelmatig kunnen bezoeken.

 

Duurzame materialen

Onze producten zijn gemaakt van duurzame materialen. Geen hormoonverstoorders of schadelijke stoffen tegen je baby’s huid. De verpakkingen die we gebruiken zijn recycled, recyclebaar en komen van duurzame bronnen.

 

Lage milieu-impact

Als je wassen meetelt hebben wasbare luiers minder impact op het milieu door minder afval en CO2 uitstoot. Ook in ons eigen proces proberen wij verantwoorde keuzes te maken voor onze wereld.

 

Betaal je wasbare luiers in termijnen

Besparen met wasbare luiers is niet zo moeilijk. Maar, we weten bij Pina-Luiers dat het een hele investering is om een wasbaar luierpakket aan te schaffen. Omdat we graag deze drempel willen wegnemen bieden wij de mogelijkheid om je luiers in termijnen te betalen. Zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Je bepaalt zelf in hoeveel termijnen je wilt betalen (max. 24 maanden) en hoeveel geld je per maand kunt missen. Deze keuze komt naar voren als je een aankoop van boven de €150 in je winkelmandje hebt liggen. Het enige wat je hoeft te doen is de optie aan te vinken en onze betaalmodule helpt je verder.

 

Pina-Luiers helpt je op weg in de wereld van wasbare luiers

Wil je minder afval produceren en een duurzame keuze maken voor je gezin? Dan ben je bij Pina-Luiers aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder als je hulp nodig hebt. In onze blogs en via InstagramFacebook en LinkedIn geven we veel tips. En als je er niet helemaal uitkomt, mag je ons altijd een berichtje sturen. Wash, reuse & reduce!


Contact

(geen winkel of afhaallocatie)

Transportweg 9D
2421 LT  Nieuwkoop

+31 (0) 6 4296 65 01 

https://www.pina-luiers.nl

info@pina-luiers.nl

Type winkel: webshop, fysiek in meerdere winkels

Betaalopties: iDeal, BanContact, Vanaf €150 mogelijk om te betalen in termijnen, zonder extra kosten (max 24 maanden)

Bezorging via: PostNL

Levertijd: tussen de 1-2 werkdagen

Verzendkosten:

Vanaf €150 gratis, Alles daaronder: Nederland: €6,75 en België €10,75

Afhalen mogelijk: Nee

Merken in het assortiment:

Pina-luiers.png

Pina-Luiers

bottom of page