top of page
Week Zonder Afval 2024

Week Zonder Afval met Zero Waste Nederland

In de Week Zonder Afval staat afvalpreventie centraal en gaan we de uitdaging aan: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we minder afval produceren? Een week lang organiseert Zero Waste Nederland in samenwerking met tientallen partners, workshops, lezingen, evenementen en acties om de consument te helpen bewuster boodschappen te doen, zuiniger met spullen om te gaan, te delen, ruilen of lenen en minder snel weg te gooien. Consumenten kunnen zo op allerlei manieren ontdekken wat ze zelf kunnen doen.

Logo WZA blok.png

Maak herbruikbaar gangbaar!

Ondanks de vele voordelen van wasbare luiers zijn er nog veel ouders die een drempel voelen ermee te starten. WasbareluierWereld zet zich in om deze drempel te verlagen en twijfels weg te nemen. Op maandag 27 mei staat het thema herbruikbaar centraal en ook de wasbare luier kan daar natuurlijk niet ontbreken! Op https://zerowastenederland.nl/weekzonderafval/maak-herbruikbaar-gangbaar/ vind je verschillende acties die binnen het thema vallen.

WasbareluierWereld zal in ieder geval op Instagram actief zijn om het wasbare luier enthousiasme nog eens extra te verspreiden.

Heb je vragen over het gebruik of loop je ergens tegen aan? Zoek contact! https://www.instagram.com/wasbareluierwereld/

Acties van webshops tijdens de Week Zonder Afval
De acties van de webshops voor dit jaar zijn voorbij.

 

bottom of page