Doe mee!

Ben je ook zo enthousiast over wasbare luiers en wil je graag helpen het woord te verspreiden? Dat kan op verschillende manieren.


Schreeuw het van de daken!

WasbareluierWereld heeft een aantal filmpjes, flyers en overzichten ontwikkeld. Deze mag je vrij gebruiken en verspreiden, mits een verwijzing naar WasbareluierWereld wordt vermeld.Je vindt ze hieronder.

Naast het delen van de digitale flyers en het filmpje via je eigen sociale media kanalen kan je de fysieke flyers ook gebruiken om wasbare luiers onder de aandacht te brengen op bijvoorbeeld beurzen en fairs, in een goodiebag, in een winkel, in professionele settings zoals een consultatiebureau, verloskundigenpraktijk, ziekenhuis, of om mee te geven aan vrienden en familie.

Mocht je flyers willen ontvangen, dan kun je deze (tegen verzendkosten) aanvragen via een mail naar info@sterkvoorwasbaar.nl

 

Deel jouw ervaringen

Via een korte enquete (3 vragen) vragen we je naar jouw ervaringen over de verschillende luiersystemen en materialen. Met jouw antwoorden helpen we andere (nieuwe) ouders op weg naar wasbare luiers.