• Sjouke

Dag 2: Wat is jouw favoriete luierkontje?


Real Nappy Week - Dag 2

Wie bij wasbare luiers nog denkt aan moeilijk doeken vouwen en veiligheidsspelden, heeft het helemaal mis. Wasbare luiers van tegenwoordig zijn te krijgen in mooie, hippe, schattige prints en kleuren. Je uk in zo'n mooie luier zien rondlopen is dan ook een bijkomend voordeel! Bijkomend nadeel: je kan soms gewoon geen keuze maken...met als gevolg dat een verslaving op de loer ligt. Herkenbaar? Laat je liefste of mooiste luierkontje achter in de reactie!

Dit is één van mijn favoriete foto's van onze zoon in wasbaar!

#RealNappyWeek #Luierkontje

94 keer bekeken

© 2020

 WasbareluierWereld | info@wasbareluierwereld.nl | Nederland en Vlaanderen

  • Facebook - wasbareluierwereld
  • Twitter - WasbareluierWereld
  • YouTube - WasbareluierWereld
  • Instagram - WasbareluierWereld