top of page
  • Sjouke

Luierkontje van September!


Gefeliciteerd, Thijmen! Je bent het Luierkontje van September!

Het was even heel erg spannend, maar Thijmen heeft de meeste stemmen ontvangen. Wil zijn papa of mama een mail sturen naar info@sterkvoorwasbaar.com zodat we de bijenwasdoek van Groen Geloven kunnen opsturen?

Ook graag luierkontje van de maand worden? Stuur je mooiste, liefste, schattigste, zoetste of grappigste foto naar info@sterkvoorwasbaar.nl o.v.v. Luierkontje (vermeld ook de naam en leeftijd van het kindje en welke luier hij/zij om heeft) en wie weet verschijnt jouw foto volgende maand op de site!

Klik op de foto om te vergroten.

Met het inzenden van een foto ga je ermee akkoord dat de foto met naam op de website van WasbareluierWereld wordt geplaatst. De foto zal zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming nooit op andere manieren worden gebruikt.

111 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page