top of page

Algemene informatie

Nappy's.nl heeft de meest uitgebreide collectie wasbare luiers en aanverwante artikelen van de Benelux. Wij verkopen en verhuren populaire merken zoals Hu-Da, Elskbar en Popolini. Nappy's.nl onderscheidt zich met uitgebreide informatie en advies, uitstekende service en scherpe prijzen. Op Nappy’s.nl vind je de meest uitgebreide informatie om de beste wasbare luier te kiezen voor jou en je kindje, waaronder absorptietabellen waarin alle luiers worden vergeleken op absorptie, maar ook op zaken als droogtijd, land van productie en materiaalsamenstelling. We hebben ook een online luierkeuzehulp om in een paar minuten tijd de juiste luier voor jouw situatie te kunnen vinden.


Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur besteld worden, worden dezelfde dag verzonden en komen doorgaans de volgende dag bezorgd aan huis of bij een pakketpunt. Pakketten worden vanaf €50 gratis verzonden in zowel Nederland, België als Duitsland. De verzendkosten voor bestellingen van minder dan €50 zijn slechts €4,95.


Wil je de luiers eerst eens zien en voelen? Wij hebben een netwerk van meer dan 60 consulenten in Nederland en België die je vrijblijvend kunnen informeren over ons assortiment, dat met meer dan 30 verschillende merken het grootste is van de Benelux.


Wij reageren bovendien heel snel op mail, chat, WhatsApp en Instagram.

Met je aankoop bij Nappy’s.nl draag je altijd automatisch bij aan een goed doel. Wij zetten elke maand een deel van de omzet opzij en houden het gespaarde bedrag bij op de website. Aan het eind van het jaar kopen we van het gespaarde bedrag wasbare luiers en aanverwante artikelen voor mensen die luiers niet of nauwelijks kunnen betalen.


Contact

Zegelhorstweg 4
7942 RX Meppel
Drenthe
Nederland
+31 (0)522 475 883

info@nappys.nl

www.nappys.nl

Type winkel: webshop

Betaalopties: iDEAL, Creditcard, Bancontact, Bankoverschrijving, Klarna Achteraf Betalen

Bezorging via: DPD

Levertijd: 1 werkdag

Verzendkosten
Post NL: €4,95, vanaf €50 gratis

Merken in het assortiment:

1.png
Nappy's.nl
bottom of page