top of page
  • Sjouke

Nieuw: luierkontje van de maand!


Deze maand beginnen we met iets nieuws. We zien zoveel lieve, leuke, schattige, mooie luierkontjes voorbij komen dat we hier een aparte rubriek op de site aan willen wijden.

Vanaf september 2017 maak je elke maand kans op een mooie prijs. Het enige wat je hoeft te doen is je mooiste, leukste of schattigste luierkontje in te sturen. Wie weet wordt dat wel het luierkontje van de maand!

Deze maand maak je kans op een bijenwasdoek van Groen Geloven.

Een bijenwasdoek is gemaakt van katoen, bijenwas en jojoba-olie. Hij is afwasbaar, herbruikbaar en composteerbaar.

Het is een fantastisch alternatief voor plastic of aluminium folie. Je kan het gebruiken voor het bewaren van kaas, groente en fruit of voor het meenemen van je boterham voor onderweg, het afdekken van kommetjes.

Ook graag luierkontje van de maand worden? Stuur je mooiste, liefste, schattigste, zoetste of grappigste foto naar info@sterkvoorwasbaar.nl o.v.v. Luierkontje en wie weet verschijnt jouw foto volgende maand op de site!

Met het inzenden van een foto ga je ermee akkoord dat deze op de website van WasbareluierWereld wordt geplaatst. De foto zal zonder jouw uitdrukkelijke schriftelijke toestemming nooit op andere manieren worden gebruikt.

68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page