top of page
  • Sjouke

'Als je gewoon een keer de luiers ziet, vasthoudt en iemand al je vragen kan beantwoorden scheel

Bijgewerkt op: 21 jan. 2020


Maria (30 jaar) is freelance projectleider en yoga docente. Ze woont liefdevol samen met Luca en samen hebben ze Elisabeth, hun dochtertje van 14 maanden.

1. Hoe kwam je in aanraking met wasbare luiers? Ik zat in een Faceboek groep met vrouwen die in dezelfde maand waren uitgerekend. Er werden veel tips & trucs gedeeld en ergens las ik een keer 'wasbaar luieren'...Wasbaar luieren? Toen begon de ellende, haha. Het heeft me echt maanden geduurd voordat ik door de bomen het bos kon zien en de verschillende systemen, merken en materialen begreep.

2. Fulltime of parttime? Fulltime! 3. Wat is je favoriete luier en waarom? Bamboozle met wolbroek. Weinig werk, want maar 1 luier! Absorbeert als een tierelier (lekt dus nooit!) en een wolbroekje staat zo leuk. 4. Wat is je minst favoriete luier en waarom?

Onder invloed van al die zwangerschapshormonen heb ik allemaal Charlie Banana's besteld, want ja...zulke leuke printjes! Maar die inserts zijn slecht, het meegroeisysteem ontzettend omslachtig en later kwam ik er pas achter dat ze niet onder de beste werkomstandigheden worden gefabriceerd. Beginnersfouten!

5. Wat is je favoriete luierysteem en waarom?

Toch snap-in-one; makkelijk in gebruik, makkelijk te boosten indien nodig, ziet er leuk uit en ook familie en vrienden kunnen ermee overweg.

6. Waar haal jij je luiers? Klein Spook! (Niet helemaal eerlijk, ik ben consulent voor ze). 7. Wat zijn de reacties uit je omgeving? Heel wisselend, soms word ik keihard uitgelachen en wordt het vooral heel erg smerig gevonden. Soms is er heel veel interesse en leidt het tot hele leuke waste reduction tips! 8. Wat vindt je partner ervan? ​Superleuk! Die is er zo blij mee! Dat helpt natuurlijk enorm. 9. Nog iets grappigs meegemaakt met wasbare luiers? Ik denk dat al mijn strikluier pogingen naast elkaar er wel erg grappig uitzien!

10. Nog goede tip(s) voor ouders die wasbare luiers willen gebruiken? CONSULT! Echt waar, als je gewoon een keer de luiers ziet, vasthoudt en iemand al je vragen kan beantwoorden scheelt dat zoveel gegoogle. Ik houd me graag aanbevolen.

Ook graag je ervaringsverhaal op Wasbare Luierwereld? Mail naar info@wasbareluierwereld.nl o.v.v. Ervaringsverhaal

288 weergaven0 opmerkingen
bottom of page