top of page
  • Sjouke

Wasbare luiers op Dag van de Duurzaamheid


De Dag van de Duurzaamheid komt er weer aan! Net als vorig jaar willen we op deze dag wasbare luiers weer onder de aandacht brengen bij zwangeren.

Ervaringsdeskundigen (ouders, enthousiaste gebruikers van wasbare luiers) door het hele land kunnen zich aansluiten bij de activiteit die wordt georganiseerd. Doe je mee?

Hoe?

In de wachtkamer van verschillende verloskundigenpraktijken door heel Nederland en Belgie zullen ervaringsdeskundigen aan de hand van hun mooiste wasbare luier toekomstige ouders voorlichten over wasbare luiers.

Op de website WasbareluierWereld verschijnt binnenkort een overzicht van de locaties waar de mini-demo's plaatsvinden. Het idee is om dit een jaarlijks terugkerende activiteit te laten worden met een steeds grotere groep vrijwilligers die zich inzet om op 'de dag van de duurzaamheid' de wasbare luier onder de aandacht te brengen.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via een mail naar info@sterkvoorwasbaar.nl. Je ontvang dan wat meer informatie en tips. Aanmelden kan tot woensdag 4 oktober 14.00 uur, dan is er nog voldoende tijd om de flyers op te sturen.

Dag van de duurzaamheid 2017
65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page