top of page

Ondernemer in beeld: Groene Aapjes

Een aantal keer per jaar brengen we een ondernemer in beeld om meer te weten te komen over de persoon achter de webshop. Vandaag nemen we een kijkje achter de schermen bij Groene Aapjes.
Mijn naam is Simone Janszen en ik ben getrouwd met mijn man Bart en heb twee kinderen, Thomas hij is bijna 4 en Boaz net geboren nu 10 weekjes oud. Naast de webshop werk ik nog 3 dagen bij een chemisch laboratorium als analist, naarmate de webshop groeit zal ik minder bij de vaste baan gaan werken.Hoe en wanneer ben je zelf met wasbare luiers in aanraking gekomen? Toen ik zwanger was (nu 4 jaar geleden) van de oudste kwam mijn schoonzus (uit Engeland) langs en vertelde over wasbare luiers. Mijn man zei gelijk, dan proberen we dat toch?! We zijn luier verschonen nog helemaal niet gewend, dus kunnen we net zo goed gelijk dat proberen. Na de geboorte zijn we gaan proberen en dit beviel zo goed dat ik hier meer mee wilde doen. Mijn omgeving was hier nog helemaal niet mee bekend en in het Westland hoorde ik er niets over, hierdoor is het idee geboren van een webshop.


Waar haal jij de meeste voldoening uit in je werk? Wat ik erg fijn vind is mensen helpen, dat ze tegen bijvoorbeeld het lekken in de nacht met wegwerpluiers aanlopen, dat je een fijn consult kan geven en dat ze direct resultaat zien door bijvoorbeeld een goede nachtluier te gebruiken. Dat mensen ook echt geholpen zijn!

Wat vind je de grootste uitdaging in je werk? De grootste uitdaging iedere keer weer is het stukje marketing, hoe breng je goed je producten in beeld. Hoe vind je de mensen die je echt kan helpen.

Hoe ziet de luierwereld er volgens jou over 10 jaar uit? Ik denk dat over 10 jaar bijna iedereen wasbare luiers gebruikt, niet alleen omdat ze willen maar ook indirect worden verplicht vanwege alle klimaatdoelstellingen.


Wat is nu echt kenmerkend / karakteristiek voor jouw bedrijf? Persoonlijk contact, mogelijkheid voor huurpakket op maat en een voordeelpakket op maat aan te vragen middels een offerte.


Hoe ziet jouw normale werkdag er uit? Ik word ca. half 7 gewekt door mijn twee kinders, dan gaan wij ontbijten en manlief gaat dan vaak direct naar het werk. Nu (tijdens het verlof) ga ik dan wandelen met de hond, als de kinderen niet naar de opvang gaan, gaan ze mee. Na het wandelen gaan we aan de slag, orders inpakken en mails beantwoorden. Daarna kijk ik wat er op de agenda staat, braderie/beurs voorbereiden, consult voorbereiden/geven. Tussendoor wordt er geluncht, gevoed en het huishouden gedaan.


Wat is jouw favoriete luier en waarom? Mijn favoriete voorgevormde luier is de Hu-Da luier, slank, soepel en goed absorberend. Als overbroekje is de HappyBear of PopoWrap een heuse favoriet.


Wat wil je ouders die willen starten met wasbare luiers nog meegeven? Boek eerst een consult, laat je goed informeren over de mogelijkheden en probeer eerst wat uit voor je een groot bedrag uitgeeft en het tegen blijkt te vallen bij je kindje.


Voor meer informatie over Groene Aapjes kijk op hun profielpagina of eigen website.

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page